Vajon meddig bírjuk? No és a szőnyegeink?

Vajon meddig bírjuk? No és a szőnyegeink?

A RINOS nem csak ígéreteket hangoztat a fenntarthatóság kapcsán: nemrég ismét komoly lépést tettek a jövőért.

A RINOS innovatív gyártástechnológiáinak hála ma már több mint 60%-ban körkörös, azaz növényi eredetű 🌿 vagy újrahasznosított 🔄 anyagból készülnek termékeik.

Teljesítményük kiemelkedő jelentőségét jelzi, hogy ennek az aránynak az elérését az európai padlógyártás csak 2030-ra tűzte ki.

A fenntartható anyagok között egyre nagyobb szerepet játszik az Econyl, amely tengeri halászhálókból, ruházati és egyéb nylon hulladékból készül – utóbbiak az egyik legnagyobb problémát jelentik bolygónk számára 🌎

A másik tényező, ami hasonlóan fontos jelentőségű, a termékek élettartama.⏳

A RINOS a gyári tesztlaborban végzett kopáspróbákon túl a való életben is teszteli a burkolatok strapabírását.
2018-ban egy iskola bejáratánál telepítettek bejárati szőnyeget, melyet 5 évvel később, azaz idén ősszel ismét megvizsgáltak.
Napi 1500 ember és összesen több mint kétmillió áthaladás után a kopás mértéke nagyon alacsony volt , csupán a fő közlekedési útvonalakon lehetett észlelni kisebb elváltozást.
Természetesen ekkora forgalom mellett a megfelelő karbantartás  – napi porszívózás mellett legalább évente egy nedves tisztítás –  elengedhetetlen.

Arról, hogyan tudod megtartani szőnyegeid épségét és meghosszabbítani élettartamukat, itt írtunk korábban – hogyha még nem tetted, mindenképpen olvasd el:
➡️ https://uniket.hu/2023/03/30/szavak-helyett-tettek-tippek-a-fenntarthato-es-tudatos-burkolatvalasztashoz/

Hogyha pedig minőségi bejárati szőnyeget keresel, valamint hasznos tippeket az előterek tervezéséhez, látogass el a RINOS weboldalára is:
🌐 https://rinos.com/the-right-mat-for-every-location/#matmatrix

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár