huenfrdeitptrues

Rólunk

A budapesti székhelyű UNIKET Bt. 1985 óta értékesíti termékeit a meleg burkolatok piacán.

Vállalatunk fő tevékenységét világhírű európai gyártók magas minőségű szőnyegeinek, burkolatainak értékesítése valamint az azokhoz kapcsolódó kivitelezési munkák elvégzése képezi. Cégünk képviseli a Vorwerk, Anker, UlsterDanfloor Ulster, és Montecolino szőnyeggyárakat.

A TFD Floor Tile képviseletében design vinil burkolatokat forgalmazunk, a Mozenzi márkanév alatt pedig egyedi vinil fali mozaikokat kínálunk a belső terek minél exkluzívabb kialakítására. Cégünk által forgalmazott szőnyeg- és parketta-alátéteket, valamint a kivitelezéshez szükséges szerszámokat, profilokat és egyéb eszközöket az Estillon valamint a Gradus cégek szállítják.

A kollekcióinkban szereplő szőnyegeinket harmonikus színvilág és változatos funkcionalitás jellemzi. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók lakások, hotelek, egészségügyi létesítmények és közületi intézmények burkolására alkalmas szőnyegek, vinil és organikus burkolatok.

Vállalatunk a környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében számos újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagból gyártott terméket forgalmaz. Ilyen a természetben megtalálható és azzal harmonizáló burkolatunk, a Vorwerk Re/Cover Green és Parts termékcsaládja, melyet ricinusból készítenek; a TFD 100%-ban újrahasznosítható vinil burkolatai valamint az Anker újrahasznosított alapanyagokból előállított szőnyegei.

Az Uniket Bt. a szőnyegek forgalmazása mellett saját szabadalmi mintaoltalom alapján egyedi lépcsőszőnyegeket is előállít, továbbá 89 különböző színben gyártja és forgalmazza 100%PA szőnyegszegő fonalait.