Vorwerk

Az 1883-as alapítású német Vorwerk már több mint 130 éve gyártja felső kategóriás szőnyegeit. A ma is családi tulajdonban lévő vállalat tevékenységi köre 1930-tól más magas minőségű termékek előállításával és forgalmazásával is kiegészült (pl. háztartási gépek, kozmetikumok).

A Vorwerk széleskörű termékpalettáján a szövött és tűzött szőnyegek egyaránt megtalálhatók, melyek minden esetben 100% poliamidból, szálfestett technológiával készülnek. A fenntarthatóság jegyében termékeik körülbelül egyharmadát újrahasznosított alapanyagokból állítják elő.

Re/Cover Green termékcsaládjával a cég a környezetvédelem terén is jelentős szerepet vállal.

A Vorwerk a háztartási gép piacon is jelentős szerepet tölt be. Prémium kategóriás, az allergiások számára kifejezetten ajánlott takarító rendszerét, a Koboldot Magyarországon a Quality Direct Kft. forgalmazza.

Új modulszőnyeg kollekció:

A Vorwerk 2019 végével új modulszőnyeg kollekciót hozott forgalomba, amely a hagyományos 50 x 50 cm-es négyzetek mellett speciális méretű és alakzatú modulszőnyegekkel biztosít egyedülálló megoldásokat. A Vorwerk egy online tervezőfelülettel igyekszik segíteni a belsőépítészeket abban, hogy a különböző minőségek és színek kombinációjával igazán egyedivé varázsolhassák a közületi tereket. Az új Vorwerk modulszőnyegek a magas esztétikai érték mellett jelentős akusztikai tulajdonsággal is bírnak a speciális ún. „Sonic” hátoldalnak köszönhetően.

Új közületi kollekció:

A Vorwerk új, 2019-es közületi kollekciójában három különböző termékvonal jelenik meg: az Essential*, a Superior** és az Exclusive***. Az elérhető színek az egyes termékvonalakon belül szintén három csoportra oszlanak – NatureClassic és Art – így a természetközeli, a klasszikus és az egyedi, élénk színek jól elkülönülnek egymástól. Az egyes termékvonalak az alábbi képekre kattintva tekinthetők meg.

Új lakossági kollekció:

A Vorwerk lakossági tekercses szőnyegei a Best of Living névre hallgató kollekció részét képezik. Ezek a szőnyegek akár gyárilag méretre szabva, egyedi fonalas szegéssel ellátva vagy a szélek visszahajtásával darabszőnyegekként is rendelhető.

 Néhány referenciánk:

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár