Kiállítás a maximumon!

Kiállítás a maximumon!

Elindult a rendezvényszezon, egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb kiállítások!
A BOLON évről-évre megmutatja, hogyan lehet egy standot igazán lenyűgözővé tenni – erre hoztunk néhány stílusos példát galériánkban. Mi pedig néhány további tippel segítünk, hogy a legtöbbet hozhasd ki márkamegjelenésedből!

Színvilág
Az egyik legfontosabb allappillér a hangulat megteremtéséhez. Válassz harmonikus színpalettát, amely illeszkedik céged logójához és arculatához! Érdemes utánanézni a színek pszichológiájának, és az alapján megtervezni a standot, hogy milyen hatást szeretnénk kiváltani a látogatóban.

Megvilágítás
Játssz a fényekkel, hogy kiemeld a legfontosabb termékeket, információkat! A hideg vagy meleg fényeket a stand színeivel összhangban alkalmazd.

Egyedi belső tér
Alakíts ki egy kis fogadóteret a standon, ahol a látogatók kényelmesen megállhatnak és időzhetnek. A székek, asztalok, és egy kis növényzet sokat segíthet ebben.

Termékminták és élmények
Helyezz ki termékmintákat, vagy demókat a szolgáltatásodról. Használj interaktív megoldásokat, például érintőképernyőket vagy virtuális valóság eszközöket, hiszen az élő tapasztalás sokkal emlékezetesebb és hatásosabb a látogató számára, mint egy sablonos szórólap vagy prospektus.

Zöld elemek
Ne feledkezz meg a fenntarthatósági szempontokról sem! Eldobható helyett válassz újrahasznosítható kellékeket, mű helyett élő növényeket, és minél több természetes hatású burkolatot, melyet fel tudsz használni a bontást követően.

Emlékek ajándékba
Adj látogatóidnak valamilyen apró tárgyat, amelyet elvihetnek magukkal, és emlékezteti őket a márkádra! Ez remek mód arra, hogy akár e-mail címeket szerezz és kapcsolatban maradjatok a rendezvény után.

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár