A Bolon és világraszóló ígéretük 2028-ig

A Bolon és világraszóló ígéretük 2028-ig

Klíma, körkörösség és egy ígéret: a Bolon számára az innováció a legértékesebb megújuló energiaforrás. Fenntarthatósági útjuk immár több mint 70 éve tart. Ismerje meg a Bolon legfontosabb fenntarthatósági szempontjait cikkünkből!

Az igaz ígéret meghaladja a szavakat

A Bolon mindig is büszke volt arra, hogy a saját, egyedi módján csinálja a dolgokat. Mivel a cég minden generációja rajtahagyta kézjegyét a történelmünkön, valódi sikerélménnyel tekinthetnek vissza több évtizedes fejlődésükre és fenntartható innovációikra. Napjainkban azonban komoly és globális kihívásokkal kell megküzdeni, így a Bolonnak, mint számtalan más üzletágnak megannyi iparágban, többet kell tennie az éghajlati válság kezelése érdekében.

Ennek jegyében 2020-ban merész, új éghajlati és körforgási célokat tűztek ki, amelyeket „ígéreteknek” fogalmaztak meg. A célok, amelyeket el szeretnének érni világosak, csakúgy, mint az az időkeret, amelyen belül ezt megvalósítani tervezik. Őszinte ígéretük, hogy az általuk felvázolt progresszív, felelősségteljes út sokkal hamarabb juttat el a nulla éghajlati hatáshoz, mint a 2015-ös párizsi ENSZ-konferencia feltételei.

Kétségtelen, hogy ígéretük teljesítése olyan próbára teszi őket, amelyet korábban még soha nem teszteltek. Ugyanakkor meggyőződéssel bizakodnak abban, hogy elérik céljaikat 2028-ig, hiszen a Bolon továbbra is fő vezérelve szerint cselekszik, melyre jellemző az újító szellem, a készség és a puszta pozitivitás, amely 1949-es megalakulásuk óta jellemzik őket.

9 pont a 100%-os fenntarthatóságért

  1. A Bolon termékei 100%-ban Svédországban készülnek, így az alapanyag szállításnak nincs környezeti terhelése
  2. Kollekcióik 100%-a újrahasznosított anyagot tartalmaz
  3. Termelésük 100%-a nulla klímahatással van
  4. 100%-ban megújuló energiát használnak minden gyártási folyamat során
  5. PVC padlóik környezetkímélőek
  6. Padlóik 100%-a ftalátmentes
  7. Padlóik 100%-a nehézfémmentes
  8. Termékeik 100%-a megfelel a legfontosabb károsanyag kibocsátási követelményeknek
  9. A termelésben a teljes vízhűtés 100%-a 0%-os vízfogyasztással történik
Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár