Bemutatjuk a 2022-es év újdonságait az enteriőr világából!

Bemutatjuk a 2022-es év újdonságait az enteriőr világából!

Gyártók, akik számtalan újdonság bevezetésével és megvalósításával készültek fel az idei évre. De melyek lesznek a legmeghatározóbb kollekciók? Kiderül a cikkből!

A 2022-es évben több olyan nagyszabású kollekciót ismerhetünk meg, amelyek erős hatással lesznek az enteriőr trendekre. Ilyen például a BOLON-tól a TRULY, vagy az Ulster NATURA névre keresztelt kollekciója. Emellett a TFD, az Anker és a Vorwerk Flooring is tartogatnak újdonságokat az évre.

Bolon

A Bolon TRULY kollekciója merész, és a Bolon-tól már megszokott környezettudatossággal és megújuló energia felhasználásával készült. A TRULY kollekciót az egyedi színhatások és a különleges minták teszik meghatározóvá.
A térérzékeléssel játszó, sötét alapra épülő geometriai minták rendkívüli látványt nyújtanak, így nem csoda, hogy 2022-ben ez lesz az enteriőrtervezők egyik legkedveltebb kollekciója.

Ulster Carpets

Az Ulster Carpets új NATURA kollekciója felnagyítja a természet szépségét azáltal, hogy a minket körülvevő elemek természetes részleteire összpontosít. Az eredmény egy gondosan összeállított kollekció, amely megtalálta a tökéletes egyensúlyt a természetes esztétika és a finom szépség között.

A vendéglátóipar szigorú igényeinek megfelelően kialakított NATURA kollekció 7 új dizájnt tartalmaz, 24 különböző színben, amelyek számos helyiségben alkalmazhatók, többek között nyilvános helyiségek, vendégszobák, éttermek és folyosók esetében is.

TFD Floortile

A TFD Floortile Style Register kollekciója igazán természetes és karakteres padlókkal jelent meg az évben. A Style Register padlói finom és természetes hatást kölcsönöznek a belső tereknek, a széles színválasztéknak köszönhetően pedig ez a padló kollekció szinte bármilyen térhez tökéletesen passzol.

Egyszerre modern, bohém, vidéki és skandináv: ezt nyújta a Style Register, ami gyönyörű és természetes alapot teremt a különböző helyiségekbe.

ANKER

A tervezőknek és kivitelezőknek színekre van szükségük a határtalan tervezéshez, az ANKER éppen ezért ebben az évben is bővítette a PERLON RIPS LCS kollekcióját. A PERLON RIPS LCS kollekció a PERLON RIPS dizájn klasszikusát ötvözi a világhírű Le Corbusier színskálával.

A 63 szín a négy klasszikus dizájnnal (PLAIN, POINT, LINE és CUT) kombinálva 252 terméket hozott létre, szinte korlátlan kreatív tervezési lehetőséggel. E kollekciót leginkább dizájnorientált építészek és belsőépítészek számára ajánljuk.

Vorwerk Flooring

Merüljön el idén a szőnyegek moduláris világában: a Vorwerk Flooring NORDPFEIL márkájának MOOREA moduljai maximális tervezési szabadságot kínálnak a belső tervezésekhez. A különböző felületi struktúrák, minták és színek egyedileg kombinálhatók, így semmi sem állhat a kreatív és funkcionális belsőépítészet kifejeződésének útjába.

A NAKOA egy új modulszőnyeg design a már jól ismert MOOREA kollekcióból, amely idén februárban jelent meg. Ez jelenti hawaiiul, hogy „harcos”, így érthető, hogy egy kissé vad tervezést ismerhetünk meg.

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár