Ünnepi hangulatban: egyedi lépcsőszőnyeg válogatás

Ünnepi hangulatban: egyedi lépcsőszőnyeg válogatás

Rohamosan közelednek az ünnepek, s minket is elragadott a felkészülés varázsa: legújabb blogcikkünkben most 5 különböző, ünnepi hangulatú lépcsőszőnyeg válogatást mutatunk be, a hozzájuk leginkább illő illusztrációval. Nézze meg mindet!

1. Vörös, az ünnepek fő színe

A legtöbb esetben a vöröses árnyalatok fokozzák az ünnepi hangulatot, s előszeretettel dekorálják a tereket, a fenyőfákat a vörös különböző árnyalataival. A vörös árnyalatú lépcsőszőnyegről egy díszes, vörös masni jutott eszünkbe.

2. Bézs, minden mennyiségben!

A bézs árnyalatai lágy és kellemes hatást kölcsönöznek, ezért rendkívül jól passzolnak az ünnepélyes alkalmakhoz. A bézs árnyalatairól azonnal a szarvasra, mint az ünnepek egyik fontos jelképére gondoltunk.

3. A díszítések fontossága

A díszek elengedhetetlen kellékei az ünnepi készülődésnek, a lila pedig mindig megfelelő választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Ehhez a lépcsőszőnyeghez és díszítéshez a lilás árnyalatú égők és díszes gömbök passzolnak a legjobban.

4. Az ajándékozás öröme

Az ünnepek fő üzenete a szeretet és az ajándékozás, hogy összegyűlik a család. A kék és annak árnyalatai szintúgy ünnepi színek, éppen ezért ehhez a szőnyeghez egy kék csomagolású – a szőnyeghez színben megegyező – ajándék ábrát választottunk.

5. Bíbor, a fejedelmi

A bíbor szín és annak árnyalatai meghatározzák az ünnepek varázsát: már az ókorban az ünnepek egyik fő kifejező színének számított, s manapság sem veszített fontosságából. Ehhez a bíbor színű lépcsőszőnyeghez egy mézeskalács házikót párosítottunk, melynek díszítései ugyancsak bíbor színekben pompáznak.

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár