A szennyfogók működése és alkalmazása

A szennyfogók működése és alkalmazása

Milyen megoldásokat nyújthat egy szennyfogó, egyáltalán mire használják? Hogyan könnyíti meg a mindennapokat és milyen esetekben lehet ideális a telepítése? Két szennyfogókat gyártó márkán keresztül mutatjuk be, hogy milyen előnyöket nyújthat egy jól megválasztott szennyfogó, főleg a bejárati ajtók környezetében.

A szennyfogó szőnyegeknek számos feladatuk van: nedvszívóképességüknek köszönhetően a bejárati ajtók körüli tisztaságért felelnek, felfogják a koszt, a sár okozta szennyeződéseket ezzel is biztosítva a csúszásmentes közlekedést. Az esős, havas időszakban egy szennyfogó jelentheti a megoldást a bejárati helyiségek tisztán tartása és a víz okozta nedvesség felszívása során. A telepítésük szinte minden esetben rendkívül egyszerűen történik.

Basmat szennyfogó

A Basmat a fémszerkezetes szennyfogók közt egyedülállóan rugalmas rendszert kínál, a szennyfogók az igényeknek és a beépítés helyének megfelelő vastagságban választhatók ki. Filc, gumi vagy kefe betétes aluprofilokat forgalmaznak, amelyek kialakításuknak köszönhetően rendkívül eredményesek a szennyeződések felfogásában.

A profilok egymás mellé sorolva klikkes rendszerben kapcsolódnak, és közvetlenül a helyszínen vághatók méretre, ezzel garantálva a pontos, gyors és egyszerű installációt. A szennyfogó igény szerint kérhető „L” profilos fogadó kerettel, a burkolatváltáshoz takaróléccel, vagy a nem süllyesztett beépítéshez pedig rámpával.

Rinos szennyfogó

A Rinos kínálata a kezdetektől fogva gyártott kókuszrost szőnyegektől egészen a legkülönfélébb, kültéri és beltéri területekhez egyaránt alkalmas, műszálas szennyfogókig terjed.

A Rinos Grafic nevű kollekciója nem csupán praktikus, de egyben esztétikus megoldást nyújt a bejárati szennyfogás kérdésében, míg a Rinos Moss kiemelkedő nedvszívó képességekkel rendelkezik. Előbbi inkább hotelek, közületi intézmények számára, utóbbi pedig éttermek, magán épületek számára javasolt, de természetesen az ingatlan jellegétől függ a szennyfogó megválasztása. A Rinos termékeit független minőségvizsgáló intézmények folyamatosan ellenőrzik, különös tekintettel a mérettartásra.

Az aktuálisan elérhető szennyfogó kínálatról elérhetőségeink egyikén lehetséges érdeklődni!

Részletek és forrás:

https://www.uniket.hu/termekek-es-markak/rinos
https://www.uniket.hu/termekek-es-markak/basmat

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár