Rendhagyó performanszt mutattunk be a S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállításon!

Rendhagyó performanszt mutattunk be a S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállításon!

Idén is részt vettünk a S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállításon. Standunk látványos és izgalmas volt a Vorwerk Flooring nemzetközi kampányához csatlakozva. De hogy milyen performansszal készültünk a háromnapos rendezvény alkalmából? Kiderül a cikkből!

Nem mindennapi látványossággal találkozhattak az UNIKET standjánál azok, akik részt vettek a szeptemberi S/ALON BUDAPEST kiállításon. A gyártóval karöltve azt tartjuk a legfontosabb szempontnak, hogy az érdeklődőknek meg kell tapasztalnia a szőnyeget, ettől érzi magát igazán otthonosan. A mottónk éppen ezért az, „elmerülni a szőnyegben, érezni a finom, puha szálakat és érzékelni a színek sokszínűségét”.

Így a Vorwerk Flooring ihlette műremek a nézelődők szeme láttára kelt életre a kiállításon. A csodálatos és rendkívül hiteles testfestéssel valóban nehéz volt eldönteni, hogy hol kezdődik a kép és hol végződik a valóság. Természetesen bemutattuk a Vorwerk Flooring különleges új padlóburkolat kollekcióját is, a SAMOS design-t, ami egy betekintés volt a 2022-es irányzatokra.

Készültek is a képek szép számmal, az élővé váló díszlet és műsor sokakat elvarázsolt. A képek önmagukért beszélnek, tekintse meg a helyszínen készült fotókat és a teljes galériát!

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár