Találkozzon velünk a S/ALON BUDAPESTen!

Találkozzon velünk a S/ALON BUDAPESTen!

Idén is megrendezésre kerül a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás: minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetve arra, hogy összekovácsolják a hazai design lakberendezéssel foglalkozó cégeket és magánszemélyeket. Természetesen velünk is találkozhat e neves rendezvény alkalmával!

A S/ALON BUDAPEST kiállítás célja, hogy méltó platformot biztosítsanak a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek. Egy olyan kiállítás, ahol a kiállító partnerek közösen hozhatnak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken.

Kiemelt figyelmet kap a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek a feltárása, emellett a jövő tervezői generációjának a felkutatása és az inspirálása is. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett a rendezvény egyéni tervezőknek szintén vissza nem térő lehetőséget biztosít a bemutatkozásra.

Számtalan design és enteriőr márkát képviselve nagy örömünkre szolgál, hogy idén is részt veszünk a kiállításon, ahol új ötletek, projektek, valamint különböző erőforrási lehetőségek ismerhetők meg a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása és támogatása céljából.

A kiállítás során testközelből ismerkedhet meg a Vorwerk különleges és egyedi szőnyegeivel, de kérdezhet tőlünk az Anker, az Infloor, az Ulster és a Danfloor szőnyeggyárakról, emellett a vinil burkolatokat gyártó BOLON és TFD termékeiről is. Az általunk képviselt márkák mindegyikének kiemelt fontosságú a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a zöld szemléletmód, mely mára már a jövő lakástrendjeinek alapjává válik.

A kivitelezés tekintetében sem az egyedi megoldások, sem pedig a lépcsőszőnyegek elkészítése nem jelent számunkra problémát, hiszen utóbbira saját szabadalmi mintaoltalommal is rendelkezünk, melyről a rendezvénysorozat során bővebben is tájékozódhat.

Részletek és forrás:
https://www.salonbudapest.hu/

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár