Ismét itt egy nagy dobás a Bolon-tól: megjelent a Bolon R!

Ismét itt egy nagy dobás a Bolon-tól: megjelent a Bolon R!

Ismerje meg a Bolon legújabb fejlesztését, a Bolon-R-t: a népszerű Bolon szövött vinyl designburkolatai már darabszőnyeg változatban is elérhetőek, ezzel szinte végtelen lehetőséget kínálva a tervezőknek és a felhasználóknak. De hogy választásával milyen új dimenziókat tárhatunk fel? Kiderül a cikkünkből!

A Bolon R-rel a kreativitás egyszerűen határtalanná válik: a Bolon ötvözve sokoldalú padlóburkolatainak és szőnyegeinek előnyeit, most végtelen lehetőséget kínál megrendelőinek. Minden egyes szőnyeget egyedi igények szerint gyártanak le, így szabadon variálhatók a kívánt méreteknek és elvárásoknak megfelelően. Minden termék az eredeti Bolon by You design szellemében és alapján készül.

A Bolon R egyik fő előnye a rendkívüli rugalmassága és az újrahasznosított alapanyagok felhasználása.

A lehetőségek szinte végtelenné válnak, ha a színekről, a méretekről vagy a mintákról van szó. A Bolon R szőnyegek nyolc egyedi tervezésű, kötött díszítéssel rendelkeznek. Játsszon szabadon a színekkel, a mintákkal és a méretekkel, hogy melegséget és karakterességet adjon különböző tereinek. A Bolon R szőnyegek karbantartása miatt sem kell aggódni, ugyanis főként kereskedelmi használatra tervezték őket, és éppen ezért roppant könnyen és gyorsan tisztíthatók.

A Bolon R kellemes és kifinomult designjával hozzájárul a hangulatosabb és hívogatóbb légkör kialakításához. Használhatók akár terület elválasztóként, hogy a nagyobb szobák felosztottá váljanak, vagy pedig bátran alkalmazhatók konferenciatermek és társalgók kialakításához is.

A korlátlan tervezési lehetőségeinek köszönhetően a Bolon R kiváló választás üzletek, butikok és bemutatótermek számára.

A modern, szövött textúrájával és a praktikus kivitelezésével minden helyiségben megállja a helyét. Fontos előnyei között szerepel, hogy részben újrahasznosított anyagokból készítik, ráadásul rendkívül könnyen tisztíthatók, emellett természetesen vízállók. Összességében elmondható, hogy a Bolon R szőnyegek igen tartósak, valamint a hosszú távú fenntarthatóságot képviselik.

Részletek és forrás:
https://www.bolon.com/en/bolon-r

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár