Színes lépcsőszőnyeg megoldások a nagyvilágból

Színes lépcsőszőnyeg megoldások a nagyvilágból

Márványos? Csíkos? Esetleg natúr, vagy valamiképpen mégis bohókás? Különböző árnyalatok és enteriőr technikák a nagyvilágból: cikkünkben ezúttal hét különböző stílusú, lenyűgöző és frappáns lépcsőszőnyeg megoldást ismertetünk.

Amikor eláll a lélegzet: belépünk egy szobába, és megszólít minket a hangulat. Ilyen az, amikor egy (nagyon) jól megválasztott lépcsőszőnyeg tökéletesen illeszkedik a lakás saját, egyedi stílusához és berendezéséhez. Ezek a képek bizony önmagukért beszélnek.

1. A geometria mindenekfelett

Mintázat, mintázat és mintázat! Bátran variálhatjuk a különböző geometriai mintákat, legyen szó a padlóról, a tapétáról vagy a szőnyegekről. A lépcsőszőnyeg és a csempe az, amik leginkább megteremtik a geometrikus harmóniát.

2. Fő a természetesség

Ha a természetesebb és letisztultabb formák hívei vagyunk, célszerű a műszál mellett gyapjú anyagból készült szőnyegeket választani. Nem csak puhák, de rendkívül látványosak is!

3. Az elegancia csúcsa

Ez a rendkívül elegáns, halvány rózsaszín lépcsőszőnyeg csak úgy vonzza a tekintetet! Egyszerre sugározza az eleganciát és a vagányságot.

4. Merész csíkozás

Van olyan stílus, ami már önmagában is óriási hatást gyakorol az érzékeinkre: mint például ez a merészen csíkozott, lefutó lépcsőszőnyeg is. Jól megválasztott színekkel a harmóniát még tovább lehet fokozni.

5. A tökéletes egyensúly

Ha a természet szerelmesei vagyunk, akkor a 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült lépcsőszőnyeget egyenesen imádni fogjuk: úgy tettünk valamit a környezetünkért, hogy egyben nem csak letisztulttá teszi a lakást, de lélegzetelállító hatást is kölcsönöz annak.

6. A vörös szőnyegen

Ha fel szeretnénk dobni otthonunkat, kezdhetjük a lépcsőszőnyeg kiválasztásával vagy lecserélésével: a vörös színű lépcsőszőnyeg sugárzó energiával tölti meg a tereket.

7. A régi, jó dolgok

Harmónia és kifinomultság a mindennapokban: a retro hatású, de mégis elegáns lépcsőszőnyegekkel bátran kísérletezhetünk. Szinte bármilyen színnel és anyaggal jól variálhatók.

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár