Carpet diem: márkák, amikkel megragadjuk a pillanatot!

Carpet diem: márkák, amikkel megragadjuk a pillanatot!

Rendkívül széleskörű tapasztalatokkal rendelkező cégek és márkák, akikkel együtt dolgozunk a lépcsőszőnyegezés és egyéb burkolási tevékenységek alkalmával. Ismeri már őket? Az alábbiakban bemutatjuk őket!

Cégek és márkák, akiknek a szakmai megbízhatóságára és minőségi termékeire a mai napig számítunk: büszkék vagyunk hosszú évek óta tartó partneri kapcsolatainkra, ismerje meg őket Ön is!

Vorwerk: Minőségi padlószőnyegeket gyártanak hotelek, irodák, kórházak, üzletek és magánlakások részére. Az 1883-as alapítású német Vorwerk már több mint 130 éve van jelen a piacon. A ma is családi tulajdonban lévő vállalat tevékenységi köre 1930-tól más magas minőségű termékek előállításával és forgalmazásával is kiegészült (pl. háztartási gépek és kozmetikumok).

TOVÁBB

Ulster: Egyedi Axminster és Wilton szövésű gyapjú szőnyegek gyártói – szinte kizárólagos előállítók. A jelen formájában több mint 80 éves múltra visszatekintő észak-írországi Ulster Carpets a szőnyeggyártás minden szakaszában biztosítja a kiemelkedő minőséget, a gyapjú előállításától, a cérnázáson és a festésen át, egészen a szövésig. Minden axminster és wilton szőnyeg teljes gyártási folyamata az Egyesült Királyságban történik, garantálva, hogy az Ulster nevet csak a legkiválóbb szőnyegek viselhetik.

TOVÁBB

TFD on the floor: Speciális modul vinil burkolatokat állítanak elő kő, parketta, antikfa és sisal mintákban. A holland TFD Floor Tile 1989-es alapítása óta széles választékban fejleszti természetes hatású design vinil burkolatait.

TOVÁBB

Anker: Egyedi megjelenésű szövött és tűzött, tekercses és modul rendszerű szőnyegeket forgalmaznak. Az 1854-ben alapított Anker a világ egyik vezető német közületi szőnyeggyártója, az alapítása óta családi kézben lévő düreni székhelyű szőnyeggyár a szövött és tűzött szőnyegek elkötelezett szakértője. Klasszikus termékük, a Perlon Rips 1959 óta része az Anker kollekciójának.

TOVÁBB

Bolon: Innovatív és magával ragadó szövött vinil burkolatokat állítanak elő. A Bolon egyébként a világ egyik vezető design cége. Minden terméküket Ulricehamnban, Svédországban terveznek meg és gyártanak le.

TOVÁBB

Danfloor Ulster: Magas minőségű irodai modul és tekercses padlószőnyegek előállítói. Az 1973-as alapítású Danfloor 2002 óta az angol Ulster Carpets szőnyeggyártó vállalatcsoport részét képezi, ezáltal még eredményesebben forgalmazza egyedi megoldású padlóburkolatait. Az innováció, a minőség és a biztonság jelentik a dán vállalat filozófiájának sarokköveit, ennek megfelelően tervezik és gyártják le egyedi szőnyegkollekcióikat.

TOVÁBB

Infloor: Egyedülálló öntapadós modul szőnyegek gyártói lakossági és közületi felhasználásra. Az Infloor egy német családi vállalkozás, mely 1977-es alapítása óta gyártja exkluzív szőnyegeit, amelyek kreatív, esztétikus és  komfortos megoldásokat biztosítanak a magán és közületi szférákban egyaránt. A legkorszerűbb technológiákon alapuló gyártásnak köszönhetően kiváló minőségben állítják elő szőnyegeiket.

TOVÁBB

Rinos: A holland Rinos 1925 óta gyártja magas minőségű szennyfogóit. Az általuk tervezett Rinos Grafic szőnyeg nemcsak praktikus, de esztétikus megoldást nyújt a bejárati szennyfogás esetére, míg a Rinos Moss kiemelkedő nedvszívó képességekkel rendelkezik.

TOVÁBB

Basmat: A Basmat a fém szerkezetes szennyfogók közt egyedülállóan rugalmas rendszert kínál ügyfelei igényeinek megfelelően. A Spanyolországban gyártott profilok egymás mellé sorolva klikkes rendszerben kapcsolódnak és már a megvalósulási helyén vághatók méretre, ezzel garantálva a pontos, gyors és egyszerű installációt.

TOVÁBB

Megosztás

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t

Kosár