huenfrdeitptrues

Infloor 

Az Infloor egy német családi vállalkozás, amely 1977-es alapítása óta gyártja exkluzív szőnyegeit, amelyek kreatív, esztétikus és  komfortos megoldásokat biztosítanak a magán és közületi szférában egyaránt.

A legkorszerűbb technológiákon alapuló gyártásnak köszönhetően az Infloor kiváló minőségben állítja elő szőnyegeit. Az Infloor jelenleg 13 tűzőgéppel, a mindenkori standardoknak megfelelő technikai háttérrel, festő és printer apparátussal rendelkezik. Mindezek ellenére a fő prioritást nem csupán a gyártástechnológiára helyezik. Rendkívüli fontosságú a szolgáltatások maximális-ügyfélközpontú szemléletmódja – rugalmasság, rövidtávú szállítási határidők, abszolút felelősségvállalás képezik a vállalati filozófia főbb pontjait.

Az Infloor egyedülálló LIFTBAC® termékcsaládja új megoldást nyújt a lakások, irodák, hotelszobák, üzlethelyiségek, stb. rugalmas átalakításához, felújításához. Az 25 x 100 cm-es „plank” modulok öntapadós hátoldallal rendelkeznek, ezáltal a szőnyegek installációját bárki könnyedén és gyorsan elvégezheti, ragasztó használata és szakember segítsége nélkül. A különböző színek és minőségek tetszőlegesen kombinálhatók, így egészen egyedi felületek hozhatók létre, ráadásul a modulok sérülés esetén egyszerűen, elemenként cserélhetők.

Az Infloor Hotel kollekciójában számos klasszikus és modern design megtalálható, mindezek mellett a gyárban 100 m2 fölött szinten bármilyen egyedi minta megfestésére lehetőség nyílik.

Hangulatok:

               

               

               

 

Minták, anyagok: